Plasmahuidlift

Plasmahuidlift is een Schoonheidssalon gelegen aan De Boomgaard 73a in Nijkerk.

Meer informatie over Plasmahuidlift in Nijkerk

Dermaplus is een specialist in acne, permanente make-up en huidtherapie in Nijkerk. Ze bieden oplossingen voor mensen die er elke dag verzorgd en stralend uit willen zien, zelfs als ze weinig tijd hebben in de ochtend. Ze geloven dat een mooie huid begint bij een gezonde huid en bieden daarom ook permanente make-up en plasmahuidlift behandelingen aan. Hun huidtherapeuten en huidspecialisten zijn zowel cosmetisch als medisch getraind en bieden eerlijk advies en streven naar het beste resultaat. Dermaplus is aangesloten bij het KP register en lid van NVH en ANBOS. Ze hebben al 23 jaar ervaring in persoonlijke en deskundige huidverbetering en permanente make-up. Ze blijven up-to-date door trainingen te volgen en gebruiken veilige producten en pigmenten. De praktijk heeft een sfeervolle omgeving waar klanten zich snel thuis voelen en voor permanente make-up hebben ze het GGD keurmerk.

Wil je weten wat Plasmahuidlift verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Plasmahuidlift of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Plasmahuidlift? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Plasmahuidlift het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Plasmahuidlift reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Plasmahuidlift

Bezoekers bekeken ook