PiXFACTORY

PiXFACTORY is een Fotograaf gelegen aan Watergoorweg 104 in Nijkerk.

Meer informatie over PiXFACTORY in Nijkerk

PiXFACTORY heeft het Brouwersdam gelegen Informatiecentrum Grevelingen gekocht van Staatsbosbeheer en gaat er een natuurfotografie- en vogelbelevingscentrum van maken. Het bedrijf heeft ook het complete handboek natuurfotografie uitgebracht, waarin alle onderwerpen binnen de natuurfotografie behandeld worden. Daarnaast is PiXFACTORY in 2023 gestart met het platform Vogelskijken.nl, waar dagelijks vogelfoto's gepubliceerd worden. Verder werd tijdens Pixperience in april 2023 de winnaar van de natuurfotowedstrijd de Groene Camera bekend gemaakt. Buiten-beeld heeft ook de beelden geleverd voor de postzegels in de serie 'Beleef de natuur' van PostNL. In datzelfde jaar vond ook de 14e PiXperience plaats, een evenement voor natuurfotografen. Er zijn ook verschillende boeken uitgebracht, waaronder Grip op compositie en Grip op Groei, een opleiding voor natuurfotografen. Daarnaast is er een boekje uitgegeven met de 50 beste tips voor jonge natuurfotografen en is de scapes-serie compleet gemaakt met het boek Weatherscapes.

Wil je weten wat PiXFACTORY verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PiXFACTORY of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PiXFACTORY? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PiXFACTORY het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar PiXFACTORY reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PiXFACTORY

Bezoekers bekeken ook