Pedicurepraktijk Pedifix

Pedicurepraktijk Pedifix is een Schoonheidssalon gelegen aan Bieslook 7 in Nijkerk.

Meer informatie over Pedicurepraktijk Pedifix in Nijkerk

Pedifix is een medische pedicurepraktijk in Nijkerk, gerund door Esther Petersen-van Omme. Ze zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur. Je kunt contact met hen opnemen via telefoonnummer 033-2460106 of via e-mail op info@pedifix.nl. Het bedrijf is aangesloten bij Provoet en heeft een lidmaatschapsnummer van 306803. Daarnaast hebben ze ook een KRP-nummer van 11603. Let op, er is geen pinapparaat aanwezig, dus betalingen moeten contant of mobiel worden gedaan. Het bedrijf heeft ook een website waar je meer informatie kunt vinden over tarieven, contactgegevens en veelgestelde vragen.

Wil je weten wat Pedicurepraktijk Pedifix verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicurepraktijk Pedifix of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicurepraktijk Pedifix? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicurepraktijk Pedifix het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Pedicurepraktijk Pedifix reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicurepraktijk Pedifix

Bezoekers bekeken ook