Pannenkoekenboerderij De Wildenburg Nijkerk

Pannenkoekenboerderij De Wildenburg Nijkerk is een Restaurant gelegen aan Berencamperweg 11 in Putten.

Meer informatie over Pannenkoekenboerderij De Wildenburg Nijkerk in Putten

Pannenkoekenrestaurant De Wildenburg in Nijkerk heet gasten van harte welkom in hun sfeervolle restaurant. Het restaurant is gelegen in een landelijke omgeving, omringd door water, heide, bossen en polders. Gasten kunnen buiten ontspannen op een van de terrassen of binnen plaatsnemen in het gezellige restaurant. Naast heerlijke pannenkoeken biedt het restaurant ook diverse andere smakelijke gerechten en bijzondere specials, waarbij veel gebruik wordt gemaakt van biologische ingrediënten. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag voor lunch en diner. De openingstijden zijn van 12.00 uur tot 21.00 uur, waarbij de keuken sluit om 20.00 uur. Het restaurant heeft ook een vestiging in Baarn, waar dezelfde kwaliteit en sfeer geboden wordt. Gasten kunnen genieten van een puur, landelijk en lekker diner.

Wil je weten wat Pannenkoekenboerderij De Wildenburg Nijkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pannenkoekenboerderij De Wildenburg Nijkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pannenkoekenboerderij De Wildenburg Nijkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pannenkoekenboerderij De Wildenburg Nijkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Pannenkoekenboerderij De Wildenburg Nijkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pannenkoekenboerderij De Wildenburg Nijkerk

Bezoekers bekeken ook