Pannenkoeken Restaurant De Gillende Keukenmeid

Pannenkoeken Restaurant De Gillende Keukenmeid is een Crêperie gelegen aan Westerdorpsstraat 56 in Hoevelaken.

Meer informatie over Pannenkoeken Restaurant De Gillende Keukenmeid in Hoevelaken

De voormalige herberg in Hoevelaken is in 1993 omgetoverd tot een pannenkoekenbakkerij genaamd PannenkoekenBakkerij Hoevelaken. Hier worden traditionele en ambachtelijk gebakken pannenkoeken aangeboden, met keuze uit twee verschillende soorten beslag: eierbeslag en volkoren beslag. De Gillende Keukenmeid, zoals de pannenkoekenbakkerij genoemd wordt, is kindvriendelijk ingericht en beschikt over een speelkelder waar kinderen kunnen spelen terwijl de pannenkoeken worden bereid. Het telefoonnummer van de bakkerij is (033) 25 80 820 en de locatie is aan de Westerdorpsstraat 5 in Hoevelaken. De openingstijden zijn van maandag tot vrijdag van 17:00 tot 20:00 uur en op zaterdag en zondag van 16:00 tot 20:00 uur. Daarnaast biedt de bakkerij ook andere specialiteiten naast het reguliere menu en kunnen mensen met allergieën ook pannenkoeken bestellen die gluten-, melk- of eivrij zijn. Vanaf 1 juni is het mogelijk om binnen een tafel te reserveren bij de pannenkoekenbakkerij. Reserveringen kunnen telefonisch of via een formulier worden doorgegeven. Afhalen is ook mogelijk, hiervoor dient de bestelling telefonisch te worden doorgegeven.

Wil je weten wat Pannenkoeken Restaurant De Gillende Keukenmeid verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pannenkoeken Restaurant De Gillende Keukenmeid of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pannenkoeken Restaurant De Gillende Keukenmeid? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pannenkoeken Restaurant De Gillende Keukenmeid het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Pannenkoeken Restaurant De Gillende Keukenmeid reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pannenkoeken Restaurant De Gillende Keukenmeid

Bezoekers bekeken ook