Paardenmelkerij Achterduijst

Paardenmelkerij Achterduijst is een Winkel gelegen aan Achterduijst 2 in Nijkerk.

Meer informatie over Paardenmelkerij Achterduijst in Nijkerk

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst. In 2010 zijn we gestart met een paardenmelkerij. Onze paarden en veulens grazen dagelijks in de polder van Arkemheen. We ontdekten dat er behoefte was aan huidvriendelijke verzorgingsproducten. In samenwerking met een Nederlands gespecialiseerd cosmetica-bedrijf hebben we een natuurlijke verzorgingslijn ontwikkeld. Alles op basis van de natuurlijke kracht van kruiden en bloemen. De 15% verse paardenmelk heeft een versterkende werking op de ingrediënten.

Wil je weten wat Paardenmelkerij Achterduijst verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Paardenmelkerij Achterduijst of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Paardenmelkerij Achterduijst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Paardenmelkerij Achterduijst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Paardenmelkerij Achterduijst reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Paardenmelkerij Achterduijst

Bezoekers bekeken ook