Overbos Recreatiepark

Overbos Recreatiepark is een Kampeerterrein gelegen aan Scheidingsweg 9 in Hoevelaken.

Meer informatie over Overbos Recreatiepark in Hoevelaken

Overbos Recreatiepark in Hoevelaken is een vrijetijdspark gelegen aan de rand van Vathorst Amersfoort en tussen Landgoed Hoevelaken en de Laak in Nijkerk. Het park heeft een oppervlakte van 8 hectare en beschikt over een prachtig natuurbad. Er zijn 125 vaste staanplaatsen, verschillende toeristische plaatsen en een camperplaats. Het partycentrum van Overbos biedt ruimte aan gezelschappen van 30 tot ongeveer 120 personen. Het natuurbad van Overbos heeft een 3 sterren kwalificatie voor uitstekend zwemwater. Overbos is ook beschikbaar voor groepsactiviteiten en kan extra voorzieningen regelen. Het recreatiepark is gevestigd aan de Scheidingsweg 9 in Hoevelaken, Nederland. Het contactnummer is 033-257 15 77 en het e-mailadres is info@overbos-recreatiepark.nl.

Wil je weten wat Overbos Recreatiepark verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Overbos Recreatiepark of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Overbos Recreatiepark? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Overbos Recreatiepark het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Overbos Recreatiepark reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Overbos Recreatiepark

Bezoekers bekeken ook