Oriëntaals Tapas Restaurant het Oosten

Oriëntaals Tapas Restaurant het Oosten is een Chinees restaurant gelegen aan Hoefslag 45 in Nijkerk.

Meer informatie over Oriëntaals Tapas Restaurant het Oosten in Nijkerk

Bij Het Oosten Nijkerk kun je genieten van een breed assortiment aan Aziatische lekkernijen. Of je nu in ons sfeervolle restaurant wilt eten of het eten wilt afhalen, bij ons kan het allemaal. Zelfs voor feestjes kunnen wij een heerlijke avond voor je verzorgen. Ons restaurant wordt gerund door gastvrouw Anna Chen en is gevestigd aan de Hoefslag 45 in Nijkerk. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 16:00 tot 21:30, en op zaterdag en zondag van 12:00 tot 22:00. Op maandagen zijn we gesloten, maar op feestdagen zijn we wel geopend van 12:00 tot 22:00. Kortom, Het Oosten Nijkerk is dé plek om te genieten van de Aziatische keuken, zowel in ons restaurant als bij afhalen.

Wil je weten wat Oriëntaals Tapas Restaurant het Oosten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Oriëntaals Tapas Restaurant het Oosten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Oriëntaals Tapas Restaurant het Oosten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oriëntaals Tapas Restaurant het Oosten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Oriëntaals Tapas Restaurant het Oosten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Oriëntaals Tapas Restaurant het Oosten

Bezoekers bekeken ook