Optisport

Optisport is een Zwembad gelegen aan Larkspur 2 in Hoevelaken.

Meer informatie over Optisport in Hoevelaken

Sporthal Ridderspoor is een sportzaal met een afmeting van 21 x 28 meter, geschikt voor sporten zoals volleybal, badminton en turnen. Er zijn twee velden beschikbaar per sport en er is een tribune met ongeveer 50 plaatsen. De zaal kan ook worden verdeeld in twee delen. Je kunt de zaal huren voor een uurtje sporten met vrienden of voor een kinderfeestje. Het enthousiaste team denkt graag met je mee over de mogelijkheden. Daarnaast bieden ze ook mogelijkheden aan voor verenigingen en groepen. Voor vragen of reserveringen kun je vrijblijvend contact met hen opnemen. Ze hebben ook een andere sporthal genaamd Sporthal De Slag in Hoevelaken. Het adres van Sporthal Ridderspoor is Ridderspoor 2, 3871 JH Hoevelaken.

Wil je weten wat Optisport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Optisport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Optisport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Optisport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Optisport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Optisport

Bezoekers bekeken ook