Opstandingskerk

Opstandingskerk is een Kerk gelegen aan Hoefslag 132 in Nijkerk.

Meer informatie over Opstandingskerk in Nijkerk

In de tekst worden verschillende activiteiten en kerkdiensten vermeld die plaatsvinden in de Hervormde Gemeente Nijkerk. Er wordt bijvoorbeeld gesproken over de Dankdag voor Gewas en Arbeid op woensdag 1 november in de Grote Kerk, met diensten geleid door Ds. J.J.G den Boer en Ds. J.H. Lammers. Ook worden er kerkdiensten genoemd op zondag 5 november, met sprekers als Prop. H. Russcher en Prop. M. Bos. Daarnaast zijn er diverse activiteiten zoals een gebedskring, vergadering van de wijkkerkenraad en een orgelconcert. Het kerkelijk bureau van de Hervormde Gemeente Nijkerk is geopend op woensdag en donderdag en de contactgegevens worden vermeld.

Wil je weten wat Opstandingskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Opstandingskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Opstandingskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Opstandingskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Opstandingskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Opstandingskerk

Bezoekers bekeken ook