Open Wear

Open Wear is een Winkel voor bovenkleding gelegen aan De Beek 8c in Hoevelaken.

Meer informatie over Open Wear in Hoevelaken

Je tas is momenteel leeg. We bevinden ons op een parkeerplaats in Seewis, Prättigau in Zwitserland. Het is een koude en vroege ochtend in januari. In deze community post zullen we dieper ingaan op duurzaamheid en wat we hebben gedaan om ons te verbeteren. De Open One 3L Jacket is de ultieme freeride-jas, speciaal ontworpen met de openheid van het buitenleven in gedachten. De Open One Series, gefinancierd door een ongelooflijke groep backers, is nu daadwerkelijk een product geworden. We geloven dat de manier waarop we vandaag poeder rijden bepaalt of we morgen nog steeds kunnen genieten van poeder. Deel je reis via Instagram met #openwear en verdien punten. Mensen delen hun avonturen in de sneeuw en genieten van geweldige ski- en snowboardervaringen. Meld je aan voor nieuwe verhalen, nieuws en persoonlijke aanbiedingen.

Wil je weten wat Open Wear verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Open Wear of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Open Wear? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Open Wear het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Open Wear reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Open Wear

Bezoekers bekeken ook