Open kerk Nijkerk

Open kerk Nijkerk is een Religieuze instelling gelegen aan Lorentzhof 2 in Nijkerk.

Meer informatie over Open kerk Nijkerk in Nijkerk

Dankdag is een christelijke feestdag die elk jaar op de eerste woensdag van november wordt gevierd. Op deze dag danken christenen God voor de oogst en het werk van het afgelopen jaar. Het heeft een lange traditie in Nederland en veel protestantse kerken organiseren speciale vieringen waarin dankbaarheid centraal staat. Dankdag is ook een dag om te delen met anderen, met activiteiten voor kinderen en jongeren om hen te betrekken bij het thema van dankbaarheid. In 2023 valt Dankdag op 1 november en het thema van de HGJB-Dankdagmap is 'Waar kijk je naar?' met als verhaal de wonderbare spijziging uit Johannes 6:1-15. Daarnaast zijn er ook andere kerkelijke activiteiten zoals de Kerk in Actiedagen en het klokgelui voor Israël.

Wil je weten wat Open kerk Nijkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Open kerk Nijkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Open kerk Nijkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Open kerk Nijkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Open kerk Nijkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Open kerk Nijkerk

Bezoekers bekeken ook