Old Niekark

Old Niekark is een Eetcafé gelegen aan Plein 4 in Nijkerk.

Meer informatie over Old Niekark in Nijkerk

Eetcafé Old Niekark is het gezelligste eetcafé van Nijkerk, waar iedereen kan genieten van lekker eten en drinken, vriendelijkheid, aandacht, sfeer en gezelschap. Bij het café kun je genieten van koffie met huisgemaakte appeltaart, lunch, diner, verse jus en speciaalbieren. Er liggen altijd twee verse kranten en mode- en lifestyle tijdschriften. Daarnaast heeft het café een gezellig terras met banken, een luifel, vriendelijk personeel en verwarming in de winter. De menukaarten worden regelmatig vernieuwd en er zijn ook seizoensgerechten beschikbaar. Het café organiseert ook diverse evenementen, waarvoor je op hun agenda kunt kijken.

Wil je weten wat Old Niekark verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Old Niekark of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Old Niekark? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Old Niekark het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Old Niekark reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Old Niekark

Bezoekers bekeken ook