Nexusoft

Nexusoft is een Softwarebedrijf gelegen aan Doorniksland 7 in Hoevelaken.

Meer informatie over Nexusoft in Hoevelaken

Ik ben Debbie, een Nederlandse IT-professional die IT-projecten beheert voor bedrijven van alle groottes over de hele wereld. Hoewel ik ben opgeleid als IT-engineer, ben ik mijn carrière begonnen als programmeur. Na aan verschillende projecten te hebben gewerkt, wist ik dat 60+ uur achter de computer per week niet mijn toekomst was. Ik had meer contact met klanten nodig en vond het leuk om in normale (niet-technische) taal uit te leggen hoe een specifieke technische oplossing het beste is voor een klant. Daarom solliciteerde ik naar een baan in systeemtechniek en groeide ik door naar (project)management en IT-consultancy. In meer dan 15 jaar ervaring is mijn vaardighedenset veranderd door technische veranderingen en natuurlijk persoonlijke ontwikkeling. Tijdens al die jaren heb ik een breed scala aan ervaring opgedaan. Mijn kracht ligt in het vertalen van moeilijke technische problemen naar begrijpelijke taal, wat een nuttige vaardigheid is voor project- en IT-management. Ik heb gewerkt bij verschillende IT-bedrijven, zoals IT Company Naarden, Office 365 en meerdere SMB-bedrijven. Mijn technische kennis omvat onder andere Microsoft, Autotask, Solarwinds, Cisco, Juniper, Ubiquiti, HP, Filemaker, webontwikkeling en ondersteuning.

Wil je weten wat Nexusoft verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nexusoft of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nexusoft? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nexusoft het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Nexusoft reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nexusoft

Bezoekers bekeken ook