New York Pizza

New York Pizza is een Pizza aan huis gelegen aan Willem-Alexanderplein 12 in Nijkerk.

Meer informatie over New York Pizza in Nijkerk

Er zijn verschillende pizza's beschikbaar bij dit restaurant. Er is een tijdelijke actie met de Italian Sausage & Pepperoni pizza. Deze pizza is glutenvrij, maar omdat hij bereid wordt in een omgeving waar ook gluten aanwezig zijn, kan niet gegarandeerd worden dat de pizza na bereiding 100% glutenvrij is. Daarom wordt de pizza glutearm genoemd. Er zijn ook andere pizza's beschikbaar, zoals de Double Tasty en de Four Tasty, waarbij je je eigen pizza kunt samenstellen met verschillende smaken en toppings. Verder zijn er nog verschillende andere pizza's, zoals de Pesto Chicken pizza, de BBQ Hot & Spicy pizza, de Green Veggie Delight, de Garlic Chicken & Spinach pizza, de Banana Pepper(oni) pizza, de Caprese pizza, de Zwarte Truffel pizza, de Margherita pizza, de Margherita di Bufala, de 4 Cheese pizza en de Hete kip pizza. Ook bij deze pizza's geldt dat ze glutenvrij zijn, maar niet 100% glutenvrij kunnen worden gegarandeerd. De pizza's worden niet gesneden en sommige toppings zijn niet mogelijk. Daarnaast worden bepaalde bijgerechten, zoals de Petit Chocolademousse, de Potato Wedges, de Chocolate Lava Cake, de Ben & Jerry's Cookie Dough 100 ml, het Chaudfontaine water en het Garlic Bread niet aangeboden bij de glutenvrije pizza's.

Wil je weten wat New York Pizza verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van New York Pizza of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij New York Pizza? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je New York Pizza het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar New York Pizza reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. New York Pizza

Bezoekers bekeken ook