Nesma

Nesma is een Softwarebedrijf gelegen aan Ambachtsstraat 15 in Nijkerk.

Meer informatie over Nesma in Nijkerk

Nesma heeft een partnerschap gesloten met SPI China om de Chinese software-industrie te verbeteren. In een steeds meer agile wordende wereld zijn metrics een onmisbare basis voor het beheer van de essentiële aspecten van uw softwareproject: kwaliteit, kosten en tijd. Nesma biedt waardevolle informatie over software metrics en metingen, en hoe metrics uw weg naar succesvolle en kosteneffectieve softwareprojecten ondersteunen. Nesma heeft ook een algemeen mechanisme ontwikkeld om zowel functionele als niet-functionele vereisten te schatten, maar dit moet verder worden uitgebreid. Tijdens de herfstconferentie op 10 november kunt u echte verhalen horen over wat outsourcing heeft opgeleverd, zoals lagere kosten, een flexibelere beroepsbevolking, meer wendbaarheid en nieuwe technologieën. Nesma biedt ook publicaties, zowel gratis als betaald, die nuttig zijn voor professionals op het gebied van metrics. Deze publicaties kunnen u helpen uw kennisniveau te verhogen.

Wil je weten wat Nesma verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nesma of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nesma? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nesma het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Nesma reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nesma

Bezoekers bekeken ook