Nautilus Health Club

Nautilus Health Club is een Sportschool gelegen aan Oude Barneveldseweg 65 in Nijkerk.

Meer informatie over Nautilus Health Club in Nijkerk

Bij Nautilus Health Club in Nijkerk kun je onbeperkt sporten voor €32,50 per maand bij een jaarabonnement. Ze bieden meer dan 600 groepslessen per maand aan, zoals Spinning en Pilates. Daarnaast is er fitness voor zowel beginners als gevorderden, inclusief gratis personal training. Ook kun je bij Nautilus Health Club verschillende vecht- en zelfverdedigingssporten beoefenen, zoals boksen en kickboksen. Daarnaast hebben ze ook aandacht voor afslanken en gezondheid, met mogelijkheden zoals afvallen, sauna en massage. Nautilus Health Club is dé specialist in fitness, preventie en therapie in Nijkerk en omgeving. Ze hebben meer dan 3500m2 ruimte en 8 professionele trainingszalen. Er worden meer dan 600 trainingen per maand aangeboden voor ieder niveau. Beginners en ouderen vinden bij Nautilus Health Club ook mogelijkheden, waarbij fitnessinstructeurs kunnen helpen met de juiste gebruik van de fitnessapparatuur. Daarnaast bieden ze een gratis lidmaatschapstest aan om te zien welk lidmaatschap het beste bij jou past.

Wil je weten wat Nautilus Health Club verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nautilus Health Club of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nautilus Health Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nautilus Health Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Nautilus Health Club reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nautilus Health Club

Bezoekers bekeken ook