mtrl

mtrl is een Fietsenwinkel gelegen aan Nijverheidsstraat 55 in Nijkerk.

Meer informatie over mtrl in Nijkerk

Er is niets nieuws aan een fiets van 100% gerecycled plastic. Het is tijd om na te denken over hoe fietsen worden gemaakt. Deze fietsen zijn gemaakt van gerecycled en recyclebaar materiaal en worden lokaal geproduceerd. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan en voldoen aan Europese veiligheidsnormen. Het idee is dat je een nieuwe fiets kunt maken van je oude fiets, zonder dat je onderdelen hoeft te bestellen uit Azië. Sinds 2016 zijn ze continu bezig met het verminderen van de ecologische voetafdruk van hun fietsen en ze zijn constant bezig met innoveren en het ontwikkelen van nieuwe prototypes. Ze vragen ook om steun in hun missie om fietsen beter te maken voor iedereen.

Wil je weten wat mtrl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van mtrl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij mtrl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je mtrl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar mtrl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. mtrl

Bezoekers bekeken ook