Mozaiek033

Mozaiek033 is een Kerk gelegen aan Sporthal Corlaer, Henri Nouwenstraat 4 in Nijkerk.

Meer informatie over Mozaiek033 in Nijkerk

In dit kunstwerk van gebrokenheid is er een overtuiging dat Jezus van iedereen houdt, ongeacht hun achtergrond en verhaal. Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, zijn liefde is er voor iedereen. Dit kunstwerk draait om de boodschap van onvoorwaardelijke liefde en acceptatie. Het nodigt mensen uit om hun eigen gebrokenheid te omarmen en te erkennen dat ze geliefd zijn, ongeacht hun fouten en tekortkomingen. Het is een uitnodiging om de kracht van vergeving en genade te ervaren en te delen met anderen. Het is een herinnering dat niemand te gebroken is om liefde te ontvangen en te geven.

Wil je weten wat Mozaiek033 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mozaiek033 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mozaiek033? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mozaiek033 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Mozaiek033 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mozaiek033

Bezoekers bekeken ook