Moskee Ennour

Moskee Ennour is een Moskee gelegen aan Tolhuislaan 22 in Nijkerk.

Meer informatie over Moskee Ennour in Nijkerk

Moskee Ennour in Nijkerk is een moskeevereniging die al sinds 1984/1985 deel uitmaakt van de Nijkerkse samenleving. De oprichters van de moskee, een groep Nijkerkers met een Marokkaanse achtergrond, beschouwen Nijkerk niet langer als een tijdelijke woonplaats maar als hun nieuwe thuis. Op de website van Moskee Ennour kun je informatie vinden over educatieve, maatschappelijke en sociale activiteiten die de moskee organiseert. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om vrijwilliger te worden of een donatie te doen. Voor contact kun je terecht op het adres Tolhuislaan 22 in Nijkerk of via het e-mailadres info@moskee-ennour.nl. Het KvK-nummer van de moskee is 40094918.

Wil je weten wat Moskee Ennour verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Moskee Ennour of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Moskee Ennour? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Moskee Ennour het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Moskee Ennour reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Moskee Ennour

Bezoekers bekeken ook