Moolenbroek Schoenmode

Moolenbroek Schoenmode is een Schoenenwinkel gelegen aan Westerdorpsstraat 11 in Hoevelaken.

Meer informatie over Moolenbroek Schoenmode in Hoevelaken

Moolenbroek Schoenmode is een familiebedrijf met meer dan 70 jaar ervaring in het verkopen van schoenen. Ze bieden een uitgebreide collectie dames-, heren- en kinderschoenen aan, waarbij zowel mode als comfort belangrijk zijn. Veel van de schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtematen en hebben een uitneembaar voetbed. Naast schoenen verkopen ze ook tassen, sjaals, riemen en sokken. Daarnaast bieden ze reparatieservices aan. Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Hoevelaken en wordt gerund door Leon en Marloes van Moolenbroek. Het begon allemaal ruim 70 jaar geleden toen Cornelis van Moolenbroek zonder ervaring of opleiding schoenmaker werd. In 1948 nam zijn zoon George de schoenmakerij over en begon ook met het verkopen van schoenen. In 1969 openden George en zijn vrouw Hennie een tweede filiaal in Hoevelaken. In 1973 begon Cor, de zoon van George en Hennie, in de zaak te werken en nam hij uiteindelijk de winkel in Hoevelaken over. In 1991 verhuisde de winkel naar het huidige pand en in 2009 kwam ook Leon, de zoon van Cor, in de winkel werken. Sinds 2016 werkt ook zijn vrouw Marloes in de winkel, waardoor de 4e generatie van Moolenbroek inmiddels een vertrouwd gezicht is geworden voor klanten.

Wil je weten wat Moolenbroek Schoenmode verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Moolenbroek Schoenmode of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Moolenbroek Schoenmode? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Moolenbroek Schoenmode het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Moolenbroek Schoenmode reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Moolenbroek Schoenmode

Bezoekers bekeken ook