MJ'CUTZ

MJ'CUTZ is een Kapper gelegen aan Oosterstraat 18 in Nijkerk.

Meer informatie over MJ'CUTZ in Nijkerk

De eigenaar van Barbershop MJ'Cutz in Nijkerk is de 26-jarige kapper Jawad Hassanzadeh. Na jaren ervaring opgedaan te hebben als kapper, besloot hij zijn droom te verwezenlijken en zijn eigen kapperszaak te openen. Hij is trots op waar hij nu staat, maar beseft dat hij nog een lange weg te gaan heeft. Bij MJ'Cutz kun je terecht voor baardverzorging, knipbeurten en verschillende VIP-pakketten. De VIP-behandeling duurt 60 minuten, terwijl het stoompakket 30 minuten in beslag neemt. Klanten zijn tevreden over de service van MJ'Cutz. De website van de barbershop is ontworpen door Buitenhuisjes Webdesign.

Wil je weten wat MJ'CUTZ verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MJ'CUTZ of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MJ'CUTZ? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MJ'CUTZ het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar MJ'CUTZ reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MJ’CUTZ

Bezoekers bekeken ook