Millennium Sports

Millennium Sports is een Sportschool gelegen aan De Wel 42 in Hoevelaken.

Meer informatie over Millennium Sports in Hoevelaken

Kom naar Millennium Sports en word fitter en sport onbeperkt in je eigen tijd! Je hebt alle gelegenheid om gebruik te maken van de kracht- en cardiotoestellen en kunt trainen op je eigen niveau en tempo. Daarnaast bieden we personal training aan, waarbij je de volle aandacht van je coach krijgt en sneller jouw trainingsdoelen kunt behalen. Onze trainers bieden leuke en resultaatgerichte trainingen aan, geschikt voor iedere sporter. Ook hebben we groepslessen op elk niveau, zoals circuittraining, boksen, pump, pilates en yoga. Onze leden zijn erg enthousiast en ervaren de persoonlijke begeleiding en aangename sfeer als ideaal om te sporten en te ontspannen. Millennium Sports is zeker de moeite waard om zelf te ervaren. We bieden een gratis proefles aan en zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 06:00 tot 22:00 en op zaterdag en zondag van 06:00 tot 16:00. Je vindt ons op verschillende locaties.

Wil je weten wat Millennium Sports verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Millennium Sports of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Millennium Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Millennium Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Millennium Sports reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Millennium Sports

Bezoekers bekeken ook