Mijn Schilder

Mijn Schilder is een Schilder gelegen aan Valkenhof 32 in Nijkerk.

Meer informatie over Mijn Schilder in Nijkerk

Mijn Schilder, Jeroen Bos, is een ervaren en veelzijdige schilder met meer dan 20 jaar ervaring. Ze bieden schilderwerk en onderhoud aan woningen, bedrijfspanden en winkels. Goed schilderwerk draagt bij aan het behoud van uw woning en beschermt tegen weersinvloeden. Mijn Schilder is actief in de regio Noord-Veluwe en Utrecht. Ze verzorgen zowel binnen- als buitenschilderwerk, wandafwerking en het schilderen van boten. Het schildersbedrijf is al meer dan 20 jaar actief en werkt voor particulieren, bedrijven en VVE's. Ze bieden ook de mogelijkheid om het huis iedere twee jaar te reinigen en het hout- en schilderwerk te inspecteren en bij te werken. Mijn Schilder is ook een erkend leerbedrijf en biedt leerplekken aan jonge schilders en herintreders. Ze zijn trots op het doorgeven van kennis en ervaring in het vak. Je kunt contact opnemen met Mijn Schilder voor een offerte via telefoon, e-mail of persoonlijk.

Wil je weten wat Mijn Schilder verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mijn Schilder of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mijn Schilder? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mijn Schilder het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Mijn Schilder reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mijn Schilder

Bezoekers bekeken ook