Meydani Restaurant Nijkerk

Meydani Restaurant Nijkerk is een Restaurant gelegen aan Vetkamp 8 in Nijkerk.

Meer informatie over Meydani Restaurant Nijkerk in Nijkerk

Bij Meydani Restaurant kun je genieten van een diverse menukaart met heerlijke gerechten. Ze bieden onder andere authentieke curry's, vegetarische lasagne's, pasta's en verschillende mediterrane en oosterse tapenades. Daarnaast kun je ook genieten van een lekkere steak of kip van de houtskoolgrill. Als je moeite hebt met kiezen, kun je ook kiezen voor shared dining, waarbij verschillende voor- en hoofdgerechten op tapas wijze worden geserveerd. Naast het eten kun je ook cocktails, virgin cocktails en verschillende wijnen bestellen. Meydani Restaurant bevindt zich aan de Vetkamp 8. De eigenaar heeft als doel om de Nijkerkers kennis te laten maken met de bijzondere keuken en gelooft dat dit concept een mooie toevoeging zal zijn voor Nijkerk.

Wil je weten wat Meydani Restaurant Nijkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Meydani Restaurant Nijkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Meydani Restaurant Nijkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meydani Restaurant Nijkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Meydani Restaurant Nijkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Meydani Restaurant Nijkerk

Bezoekers bekeken ook