Meubelmakerij Prins

Meubelmakerij Prins is een Vloerenlegger gelegen aan Vetkamp 44 in Nijkerk.

Meer informatie over Meubelmakerij Prins in Nijkerk

Prins Parket & Meubelmakerij is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het schuren en renoveren van parketvloeren in Nijkerk. Ze hebben een passie voor hout en renoveren al meer dan 15 jaar de mooiste houten vloeren. Naast renovatie bieden ze ook het plaatsen en afwerken van nieuwe vloeren aan. Voor een prijsopgave komen ze graag bij u langs om de werkzaamheden in te schatten. Het bedrijf heeft ruim 15 jaar ervaring en veel tevreden klanten, dus uw vloer is bij hen in goede handen. Ze werken met een hoge kwaliteit afwerking, zoals het drie keer lakken van een vloer. Heldere communicatie en duidelijke afspraken zijn belangrijk voor hen en ze staan altijd klaar om vragen te beantwoorden of een prijsopgave te geven.

Wil je weten wat Meubelmakerij Prins verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Meubelmakerij Prins of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Meubelmakerij Prins? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meubelmakerij Prins het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Meubelmakerij Prins reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Meubelmakerij Prins

Bezoekers bekeken ook