Medisch Pedicure Silke

Medisch Pedicure Silke is een Schoonheidssalon gelegen aan Holkerweg 23 in Nijkerk.

Meer informatie over Medisch Pedicure Silke in Nijkerk

Medisch Pedicure Silke biedt medische voetverzorging aan voor zowel gezonde voeten als voeten met problemen zoals likdoorns, eelt en ingroeiende nagels. Ze is gespecialiseerd in het verzorgen van diabetische en reumatische voeten en is geregistreerd bij ProVoet & Pro Cert met de aantekening RisicoVoet. Dit betekent dat ze zich voortdurend bijschoolt om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en dat sommige kosten kunnen worden gedeclareerd bij de zorgverzekeraar. Behandelingen vinden plaats op afspraak in haar pedicurepraktijk aan huis of bij de cliënt thuis, en ze werkt volgens de richtlijnen met betrekking tot hygiëne, arbeid en milieu. Daarnaast is er altijd koffie beschikbaar. Silke is ook geregistreerd als MPO Medisch Pedicure Oncologie behandelaar. Haar doel als medisch pedicure is om pijnklachten te verlichten. Ze is beschikbaar op dinsdag en donderdag van 9:00 tot 21:00 uur en haar contactgegevens zijn te vinden op haar website.

Wil je weten wat Medisch Pedicure Silke verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Medisch Pedicure Silke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Medisch Pedicure Silke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Medisch Pedicure Silke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Medisch Pedicure Silke reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Medisch Pedicure Silke

Bezoekers bekeken ook