Mathilde Dusol Fotografie

Mathilde Dusol Fotografie is een Fotograaf gelegen aan Spoorstraat 6 in Nijkerk.

Meer informatie over Mathilde Dusol Fotografie in Nijkerk

Mathilde Dusol is een sportfotografe die gespecialiseerd is in de gehandicaptensport. Sinds 2000 heeft ze alle Paralympische Spelen bijgewoond als fotografe. Haar passie voor het fotograferen van paralympische sport begon zo'n 20 jaar geleden. Mathilde reist de hele wereld over naar paralympische topsportevenementen en heeft geen enkele zomer- of wintereditie van de Paralympische Spelen gemist sinds Sydney 2000. Haar foto's worden gepubliceerd in kranten, tijdschriften, websites en boeken. Voor Mathilde staat niet de handicap, maar de sport centraal. Ze ziet geen handicaps meer, alleen nog de sporters.

Wil je weten wat Mathilde Dusol Fotografie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mathilde Dusol Fotografie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mathilde Dusol Fotografie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mathilde Dusol Fotografie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Mathilde Dusol Fotografie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mathilde Dusol Fotografie

Bezoekers bekeken ook