MARJA Communicatie en Vormgeving, freelancer

MARJA Communicatie en Vormgeving, freelancer is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Abrikoos 7 in Nijkerk.

Meer informatie over MARJA Communicatie en Vormgeving, freelancer in Nijkerk

Vanaf nu hoef je alleen maar één visitekaartje te hebben om je gegevens met anderen te delen. Het enige wat je hoeft te doen is je digitale kaart tegen de telefoon van de ontvanger te houden en ze kunnen met één druk op de knop jouw gegevens opslaan. Daarnaast is er steeds meer vraag naar animatie, omdat bewegend beeld opvalt. Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals het kiezen van een animatie voor je bedrijfspresentatie, instructievideo of vacature. Ook kan er een bewegende banner worden gemaakt voor je social media. Marja van de Bunt is een ervaren professional op het gebied van marketing communicatie en vormgeving en kan je helpen met alle aspecten van communicatie en vormgeving, zoals het bereiken van je doelgroep, het bouwen en onderhouden van websites, het ontwerpen van logo's en huisstijldrukwerk en het publiceren van berichten op social media. Daarnaast biedt ze ook animatievideo's en relatiegeschenken aan. Als freelancer kan ze je helpen tijd te besparen en te profiteren van haar expertise.

Wil je weten wat MARJA Communicatie en Vormgeving, freelancer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MARJA Communicatie en Vormgeving, freelancer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MARJA Communicatie en Vormgeving, freelancer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MARJA Communicatie en Vormgeving, freelancer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar MARJA Communicatie en Vormgeving, freelancer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MARJA Communicatie en Vormgeving, freelancer

Bezoekers bekeken ook