Make-up-workshops - Visagie

Make-up-workshops - Visagie is een Kapper gelegen aan Hogebrinkerweg 12a in Hoevelaken.

Meer informatie over Make-up-workshops - Visagie in Hoevelaken

Bij Makeup-workshops.nl ben je welkom in hun professionele studio voor een leuke en leerzame make-up workshop. Ze organiseren ook make-over dagen waarbij je mooi wordt opgemaakt, je haar wordt gestyled en je wordt op de foto gezet. De workshops worden gegeven door professionele visagisten die waardevolle tips en tricks delen over make-up. Het is geschikt voor alle huidtypes en leeftijden vanaf 18 jaar. Je kunt de workshop cadeau geven of er een gezellig dagje uit van maken met vriendinnen, familie of collega's. Er is koffie, thee en lekkers beschikbaar en je kunt zelfs een high tea bijboeken. Het werkgebied van Makeup-workshops.nl beslaat heel Nederland, met onder andere locaties in Soest, Hilversum, Amersfoort en Utrecht. Op de website vind je interessante links, reglementen, een zoekfunctie, een portfolio en contactgegevens.

Wil je weten wat Make-up-workshops - Visagie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Make-up-workshops - Visagie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Make-up-workshops - Visagie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Make-up-workshops - Visagie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Make-up-workshops - Visagie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Make-up-workshops – Visagie

Bezoekers bekeken ook