Maan Restaurant Nijkerk

Maan Restaurant Nijkerk is een Restaurant gelegen aan Kamersteeg 3A in Nijkerk.

Meer informatie over Maan Restaurant Nijkerk in Nijkerk

Maan restaurant in Appel is op zoek naar een nieuwe fulltime bedieningsmedewerker en vraagt mensen om contact op te nemen als ze geïnteresseerd zijn. Daarnaast verkopen ze cadeaubonnen die te verkrijgen zijn in het restaurant en bij landwinkel de Maaneschijn. Het restaurant is omgetoverd van een voormalige koeienstal naar een knus restaurant met een landelijke ambiance. Ze selecteren zorgvuldig de ingrediënten en bereiden deze tot de mooiste gerechten. Ze willen gasten een onvergetelijke avond bezorgen in een uitnodigende, unieke setting met een huiselijke sfeer. Reserveren kan via het reserveermenu op de website of telefonisch. Voor groepen groter dan 20 personen zijn ze ook bereid om op zondag, maandag of dinsdag te openen. De contactgegevens en openingstijden zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Maan Restaurant Nijkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Maan Restaurant Nijkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Maan Restaurant Nijkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maan Restaurant Nijkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Maan Restaurant Nijkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Maan Restaurant Nijkerk

Bezoekers bekeken ook