Maaike's Hairstyling

Maaike's Hairstyling is een Kapper gelegen aan Vlinderlaan 118 in Nijkerk.

Meer informatie over Maaike's Hairstyling in Nijkerk

Bij Maaike's Hairstyling in Nijkerk ben je welkom voor luxe kapsalonbehandelingen tegen thuisprijzen. Deze moderne en gezellige kapsalon biedt persoonlijk en professioneel haaradvies voor jong en oud. Ze werken volgens de laatste trends en maken gebruik van hoogwaardige haarproducten van L'Oréal Professional. Of je nu een knipbeurt, kleuring, permanent of bruidskapsel nodig hebt, bij Maaike's Hairstyling ben je aan het juiste adres. Ze bieden persoonlijk advies en zorgen ervoor dat elke behandeling een succes is. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail om een afspraak te maken. De openingstijden variëren, maar ze zijn op maandag, woensdag en vrijdag op afspraak geopend en op dinsdag, donderdag en zaterdag hebben ze vaste openingstijden. Zondag is de salon gesloten.

Wil je weten wat Maaike's Hairstyling verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Maaike's Hairstyling of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Maaike's Hairstyling? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maaike's Hairstyling het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Maaike's Hairstyling reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Maaike’s Hairstyling

Bezoekers bekeken ook