LIFE Church Nijkerk

LIFE Church Nijkerk is een Abundant Life Church gelegen aan Westkadijk 10 in Nijkerk.

Meer informatie over LIFE Church Nijkerk in Nijkerk

Jezus is het goede nieuws voor alle mensen en biedt hoop en leven aan iedereen. Daarom nodigen we je uit om onze groeiende gemeenschap te ontmoeten. Elke zondag komen we om 10.00 uur samen in Kade10. We hebben ook nieuws over een nieuwe Alphacursus, een evenement genaamd Band of Brothers op vrijdag 3 november, een creatieve activiteit op 7 november en een preekserie die je kunt volgen. Daarnaast ben je ook welkom bij onze Life@homes en hebben we iets nieuws op zondag genaamd Open Thuis.

Wil je weten wat LIFE Church Nijkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van LIFE Church Nijkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij LIFE Church Nijkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LIFE Church Nijkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar LIFE Church Nijkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. LIFE Church Nijkerk

Bezoekers bekeken ook