LIEK: virtueel assistent voor marketing en social media

LIEK: virtueel assistent voor marketing en social media is een Marketingconsultant gelegen aan Boswitje 9 in Nijkerk.

Meer informatie over LIEK: virtueel assistent voor marketing en social media in Nijkerk

Als virtuele Marketing- en Social media specialist helpt Angélique ondernemers die toe zijn aan een volgende stap in hun bedrijf en niet goed weten hoe ze Marketing en Social media moeten inzetten. Ze beheert en optimaliseert Social media kanalen en zorgt dat ondernemers meer klanten en omzet binnenhalen. Angélique gelooft dat elke ondernemer een sparringpartner nodig heeft om hun bedrijf te laten groeien. Ze biedt haar diensten aan via een los uurtarief, een strippenkaart of een pakketprijs. Angélique is enthousiast, gedreven en streeft naar perfectie om groei bij haar klanten te realiseren. Ze is persoonlijk betrokken en woont met haar gezin in Nijkerk. Angélique houdt van sporten, gezelligheid, lekker eten en een goed glas wijn. Ze staat klaar om te helpen en maakt graag kennis met ondernemers die willen groeien door zichtbaar te zijn.

Wil je weten wat LIEK: virtueel assistent voor marketing en social media verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van LIEK: virtueel assistent voor marketing en social media of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij LIEK: virtueel assistent voor marketing en social media? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LIEK: virtueel assistent voor marketing en social media het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar LIEK: virtueel assistent voor marketing en social media reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. LIEK: virtueel assistent voor marketing en social media

Bezoekers bekeken ook