Lasebo

Lasebo is een Winkel voor visaas en hengelsportartikelen gelegen aan Schoolstraat 21 in Nijkerkerveen.

Meer informatie over Lasebo in Nijkerkerveen

Bij LASEBO bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een betrouwbare leverancier van levend aas, lokaas en hengelsportartikelen. Met meer dan 40 jaar ervaring kunnen wij u altijd de juiste kwaliteit en prijs bieden. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor advies over het bewaren en goed houden van levend aas. Naast maden, wormen, meelwormen en wasmotlarven bieden wij ook een groot assortiment lokaas en hengelsportartikelen voor zowel recreatieve als competitieve hengelsporters. Voor levend aas moet u bij LASEBO zijn.

Wil je weten wat Lasebo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lasebo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lasebo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lasebo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Lasebo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lasebo

Bezoekers bekeken ook