Label Lique

Label Lique is een Sieradenontwerper gelegen aan Vlinderlaan 9 in Nijkerk.

Meer informatie over Label Lique in Nijkerk

In de tekst wordt een sieradenwinkel genaamd Label Lique geïntroduceerd. De eigenaar van de winkel verkoopt handgemaakte edelstenen sieraden van hoge kwaliteit. De edelstenen hebben mooie eigenschappen en kunnen de drager ondersteunen en laten stralen. De collectie bestaat uit armbanden, kettingen en bedels en wordt met liefde en zorg samengesteld. Label Lique biedt geen massaproductie, maar uniek handwerk. De winkel nodigt bezoekers uit om rond te neuzen en zich te laten inspireren. Daarnaast wordt er een nieuwsbrief aangeboden voor een digitale dosis inspiratie. De tekst eindigt met informatie over nieuwe producten, de service van de winkel, contactgegevens en andere informatie zoals betaling en verzending.

Wil je weten wat Label Lique verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Label Lique of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Label Lique? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Label Lique het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Label Lique reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Label Lique

Bezoekers bekeken ook