Kringloopwinkel Goed Bezig

Kringloopwinkel Goed Bezig is een Tweedehandswinkel gelegen aan Nijverheidsstraat 7 in Nijkerk.

Meer informatie over Kringloopwinkel Goed Bezig in Nijkerk

Kringloopwinkel GoedBezig geeft producten een tweede leven en biedt werkplekken aan kwetsbare mensen op de arbeidsmarkt. Ze hebben een team van enthousiaste medewerkers en vrijwilligers die uw producten een tweede kans geven. Waarom zou je speelgoed, boeken en andere producten weggooien als iemand anders er blij mee kan zijn? Op de website van GoedBezig kun je meer informatie vinden over wat ze nog meer doen. Op dit moment zijn er geen activiteiten gepland.

Wil je weten wat Kringloopwinkel Goed Bezig verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kringloopwinkel Goed Bezig of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kringloopwinkel Goed Bezig? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kringloopwinkel Goed Bezig het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Kringloopwinkel Goed Bezig reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kringloopwinkel Goed Bezig

Bezoekers bekeken ook