Krav Maga Nijkerk

Krav Maga Nijkerk is een Sportcomplex gelegen aan Oude Barneveldseweg 65 in Nijkerk.

Meer informatie over Krav Maga Nijkerk in Nijkerk

Stand Strong Selfdefence - Krav Maga Nijkerk is een trainingsorganisatie en sportschool die professionele en deskundige trainingen verzorgt in Krav Maga, Bokszaktraining, Fitness, Zelfverdediging, Weerbaarheid, Agressiehantering en Coaching. Ze zijn uitgegroeid tot een internationale Krav Maga school en hebben veel klanten die hen beoordelen met een hoge score op Google en Facebook. Ze zijn officieel erkend door het Wingate Institute for Physical Education and Sports en de Nat Holman School for Coaches and Instructors. Ze hebben ook erkenning ontvangen van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding en zijn gecertificeerd als een SBB Erkend Leerbedrijf. Ze hebben een eigen trainingscentrum in Nijkerk en hun instructeurs hebben meerdere diploma's en certificeringen behaald in Israël. Ze doceren het internationaal erkende systeem Krav Maga, dat draait om eenvoud en effectiviteit. Ze bieden groepstrainingen, personal training en seminars aan, en je kunt op de hoogte blijven van hun nieuwsberichten en filmpjes door hen te volgen op social media.

Wil je weten wat Krav Maga Nijkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Krav Maga Nijkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Krav Maga Nijkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Krav Maga Nijkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Krav Maga Nijkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Krav Maga Nijkerk

Bezoekers bekeken ook