Korfbalvereniging Telstar

Korfbalvereniging Telstar is een Sportcomplex gelegen aan Middelaarseweg 4-B in Hoevelaken.

Meer informatie over Korfbalvereniging Telstar in Hoevelaken

In het laatste nieuws van KV Telstar zijn er verschillende updates te vinden. Zo wordt er een Black Light-toernooi georganiseerd voor de jeugd van Telstar en heeft Marieke Lagemaat de 'Anje de Haan'-trofee van 2023 gewonnen. Er is ook een tussenstand bekendgemaakt van de 'Grote Clubactie' en er zijn oefenwedstrijden in de zaal. Verder zijn er gevonden voorwerpen en wordt er een Telstar Bierproeverij georganiseerd. Telstar 3 heeft de gemeente derby gewonnen en er is een nieuwe editie van het KNKV Magazine uitgebracht. Daarnaast heeft Telstar zich overtuigend gekroond tot kampioen en viert de vereniging haar 60-jarig jubileum. Er worden ook verschillende activiteiten georganiseerd, zoals bardiensten, papierinzameling en schoonmaak. Als laatste worden de hoofdsponsors van KV Telstar genoemd en is er contactinformatie beschikbaar.

Wil je weten wat Korfbalvereniging Telstar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Korfbalvereniging Telstar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Korfbalvereniging Telstar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Korfbalvereniging Telstar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Korfbalvereniging Telstar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Korfbalvereniging Telstar

Bezoekers bekeken ook