Korfbalvereniging Sparta

Korfbalvereniging Sparta is een Sportcomplex gelegen aan Nachtegaalsteeg 2 in Nijkerk.

Meer informatie over Korfbalvereniging Sparta in Nijkerk

Bij korfbalvereniging Sparta in Nijkerk ben je van harte welkom om kennis te maken met de sport. De vereniging bestaat al sinds 1948 en biedt verschillende activiteiten aan. Zo was er onlangs een Sinterklaasfeest en een speculaasactie. Ook zijn de contributiebedragen voor het komende seizoen bekend. Verder is het oefenprogramma voor de zaalcompetitie definitief vastgesteld. Daarnaast is er goed nieuws over de opbrengst van de Rabo Clubsupport en de tussenstand van de Grote Clubactie. Op maandagavond 23 oktober is er een algemene ledenvergadering en er is een sleep-inn georganiseerd waarvoor je je kunt aanmelden. Naast deze activiteiten worden er ook wedstrijdverslagen en Sparta Spotlights gedeeld. Tot slot is er een nieuwsbrief en heeft de club een kledingsponsor. Als je wilt ontdekken of korfballen bij Sparta iets voor jou of je kind is, kun je nu drie keer gratis meetrainen.

Wil je weten wat Korfbalvereniging Sparta verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Korfbalvereniging Sparta of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Korfbalvereniging Sparta? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Korfbalvereniging Sparta het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Korfbalvereniging Sparta reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Korfbalvereniging Sparta

Bezoekers bekeken ook