Koopman Truck & Trailer Service

Koopman Truck & Trailer Service is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Galvanistraat 11b in Nijkerk.

Meer informatie over Koopman Truck & Trailer Service in Nijkerk

Al 100 jaar is Koopman Logistics Group dé logistieke dienstverlener die elke logistieke uitdaging aangaat. Met een vooruitstrevende aanpak beheersen zij elke stap in de waardeketen en streven zij naar slimmere oplossingen en verbeterde service. Het bedrijf viert zijn 100-jarig bestaan en is gegroeid van een eenmansbedrijf naar een internationaal succesvol familiebedrijf met duizenden werknemers en vrachtwagens. Daarnaast heeft Koopman Logistics Group recentelijk De Haan Autotransport overgenomen, waarbij alle medewerkers behouden blijven en de activiteiten in Bleiswijk worden voortgezet. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Koopman, waarbij zij zich committeren aan respect voor mens en milieu.

Wil je weten wat Koopman Truck & Trailer Service verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Koopman Truck & Trailer Service of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Koopman Truck & Trailer Service? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Koopman Truck & Trailer Service het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Koopman Truck & Trailer Service reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Koopman Truck & Trailer Service

Bezoekers bekeken ook