Koelewijn Marketing & Commerciële Diensten

Koelewijn Marketing & Commerciële Diensten is een Marketingconsultant gelegen aan De Boomgaard 31 in Nijkerk.

Meer informatie over Koelewijn Marketing & Commerciële Diensten in Nijkerk

Positieve verrassingen hebben een positief effect op ons brein, omdat het de aanmaak van dopamine stimuleert en ons een gevoel van geluk geeft. Het vooruitzicht van een verrassing kan gewenst gedrag bij onze doelgroep stimuleren, zoals het reageren op een mailing of het bezoeken van een beursstand. Daarom zijn activaties en promotionele artikelen zo effectief. Hokra is een bureau dat de juiste snaar weet te raken bij de doelgroep en merken weet te activeren met de juiste actietechniek, middelen en concept. Ze bieden excellente marketinguitvoering en maken gebruik van alle nodige kanalen, zowel online, offline als via social media. Hokra werkt samen met Fresh Lemon, een zusterbureau voor social media creatie, om alle aspecten van merkactivatie onder één dak aan te bieden. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals het versterken van de klantrelatie met loyaliteitsprogramma's, het verrassen van medewerkers en relaties met originele geschenken, en het ondersteunen van merken met relevante informatie via mailings. Hokra heeft alles in huis om een campagne succesvol te maken, inclusief strategie en conceptontwikkeling, marketinguitvoering en de inkoop van promotionele artikelen. Alles onder één dak bespaart tijd en moeite, maar ze werken ook graag samen met andere partijen.

Wil je weten wat Koelewijn Marketing & Commerciële Diensten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Koelewijn Marketing & Commerciële Diensten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Koelewijn Marketing & Commerciële Diensten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Koelewijn Marketing & Commerciële Diensten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Koelewijn Marketing & Commerciële Diensten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Koelewijn Marketing & Commerciële Diensten

Bezoekers bekeken ook