Kinderdagverblijf Het Kabouterhuis

Kinderdagverblijf Het Kabouterhuis is een Kinderopvang gelegen aan Iepenlaan 22 in Nijkerk.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Het Kabouterhuis in Nijkerk

KDV Het Kabouterhuis is een kinderdagverblijf dat kinderopvang biedt voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Ze hebben een verticale groep van maximaal 14 kinderen en het team bestaat uit vaste, gediplomeerde leidsters. Het kinderdagverblijf is ingericht in een huiselijke sfeer en heeft gezellige en rustgevende ruimtes, zowel binnen als buiten in de tuin. Het belangrijkste voor hen is dat het kind centraal staat en zich in een veilige omgeving kan ontwikkelen. Ze willen kinderen leren omgaan met anderen en respectvol te zijn. Als je geïnteresseerd bent, kun je contact met hen opnemen om een keer te komen kijken.

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Het Kabouterhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Het Kabouterhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Het Kabouterhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Het Kabouterhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Kinderdagverblijf Het Kabouterhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderdagverblijf Het Kabouterhuis

Bezoekers bekeken ook