Kinderdagverblijf bij boer Dolf

Kinderdagverblijf bij boer Dolf is een Kinderdagopvang gelegen aan Slichtenhorsterweg 57 in Nijkerk.

Meer informatie over Kinderdagverblijf bij boer Dolf in Nijkerk

Bij Boer Dolf' is een kleinschalig kinderdagverblijf op een boerderij in Nijkerk. Het kinderdagverblijf biedt kwalitatieve kinderopvang waarbij de natuurlijke en landelijke omgeving centraal staat. Kinderen hebben hier de ruimte om zich te ontwikkelen, te leren en te groeien. Er wordt veel tijd buiten doorgebracht, zowel in de omheinde speelweide als op de boerderij. Ook de moestuin wordt regelmatig bezocht waar kinderen bloemen kunnen zaaien en verzorgen. Buiten spelen stimuleert het samenspel en de persoonlijke weerbaarheid van kinderen. Daarnaast zorgt de natuur voor rust en ontspanning, wat bijdraagt aan de ontwikkeling, gezondheid en welzijn van kinderen. De binnenruimte van het kinderdagverblijf is licht en ruim, met grote ramen die uitzicht bieden op de buitenomgeving. Het welbevinden en de betrokkenheid van kinderen staan centraal bij 'Bij Boer Dolf'. Pedagogisch medewerkers observeren, stimuleren en ondersteunen de kinderen op basis van hun behoeften en belevingswereld. Het kinderdagverblijf werkt ontwikkelingsgericht en biedt een veilige en inclusieve omgeving voor alle kinderen. Er worden verschillende activiteiten en projecten aangeboden, zoals het naar buiten laten gaan van de koeien. Het kinderdagverblijf is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 7.30 en 18.00 uur, met flexibele ophaal-.

Wil je weten wat Kinderdagverblijf bij boer Dolf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf bij boer Dolf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf bij boer Dolf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf bij boer Dolf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Kinderdagverblijf bij boer Dolf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderdagverblijf bij boer Dolf

Bezoekers bekeken ook