Kindercentrum Bzzzonder 't Woud (groene kinderopvang)

Kindercentrum Bzzzonder 't Woud (groene kinderopvang) is een Kinderopvang gelegen aan Barneveldseweg 182 in Nijkerk.

Meer informatie over Kindercentrum Bzzzonder 't Woud (groene kinderopvang) in Nijkerk

Bzzzonder Spelen biedt kinderopvang en meer voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Ze hebben een kinderdagverblijf en peuterschool voor kinderen tot vier jaar, en buitenschoolse opvang voor kinderen vanaf vier jaar. Op elke locatie is er een knusse en huiselijke omgeving, waar kinderen zich gezien voelen en zich op hun eigen tempo en manier kunnen ontwikkelen. Ook kinderen met een extra zorgbehoefte zijn welkom, zij worden opgevangen in reguliere groepen. Daarnaast biedt Bzzzonder ook zaterdagopvang voor kinderen die wat meer zorg nodig hebben. Er worden diverse activiteiten en evenementen georganiseerd, zoals het familiefestival en de voorleesxpress. Bzzzonder heeft nog geen oudercommissie, maar is op zoek naar geïnteresseerde ouders. Het GGD-rapport van de kinderopvanglocatie is openbaar en het LRK-nummer van de vestiging is beschikbaar.

Wil je weten wat Kindercentrum Bzzzonder 't Woud (groene kinderopvang) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kindercentrum Bzzzonder 't Woud (groene kinderopvang) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kindercentrum Bzzzonder 't Woud (groene kinderopvang)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kindercentrum Bzzzonder 't Woud (groene kinderopvang) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Kindercentrum Bzzzonder 't Woud (groene kinderopvang) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kindercentrum Bzzzonder ’t Woud (groene kinderopvang)

Bezoekers bekeken ook