Kindercentrum Bzzzonder Corlaer

Kindercentrum Bzzzonder Corlaer is een Kinderopvang gelegen aan Van Siburgstraat 18 in Nijkerk.

Meer informatie over Kindercentrum Bzzzonder Corlaer in Nijkerk

Bzzzonder Spelen biedt kinderopvang en meer voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Op het kinderdagverblijf en de peuterschool worden kinderen tot vier jaar opgevangen, terwijl de buitenschoolse opvang vanaf vier jaar beschikbaar is. De opvanglocaties zijn knus ingericht om kinderen zich thuis te laten voelen en zich op hun eigen tempo en manier te laten ontwikkelen. Ze verwelkomen kinderen met extra zorgbehoefte en bieden opvang op reguliere groepen. Daarnaast is er ook zaterdagopvang voor kinderen die wat meer zorg nodig hebben. Bzzzonder Spelen biedt een huiselijke omgeving op het kinderdagverblijf, een speelse manier om de wereld te ontdekken op de peuterschool en de mogelijkheid om talenten te ontdekken en verder te gaan op de buitenschoolse opvang. Verder zijn er nieuws, verhalen en activiteiten te beleven, zoals het Dirks Scheele-familiefestival en de voorleesxpress. Daarnaast is er de mogelijkheid om deel te nemen aan expeditie-activiteiten en vakantievertier in de meivakantie. Bzzzonder Spelen heeft ook informatie over hun aanbod en adresgegevens op hun website. Ze zoeken nog een oudercommissie en nodigen geïnteresseerden uit om contact op te nemen. Het GGD-rapport van de kinderopvanglocatie is openbaar en te bekijken op de website. Tot slot, het LRK-nummer van deze vestiging is beschikbaar in het Landelijk Register Kinderopvang.

Wil je weten wat Kindercentrum Bzzzonder Corlaer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kindercentrum Bzzzonder Corlaer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kindercentrum Bzzzonder Corlaer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kindercentrum Bzzzonder Corlaer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Kindercentrum Bzzzonder Corlaer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kindercentrum Bzzzonder Corlaer

Bezoekers bekeken ook