Kieft en Rond

Kieft en Rond is een Bouwbedrijf gelegen aan Steenbeek 28 in Nijkerk.

Meer informatie over Kieft en Rond in Nijkerk

Bouwbedrijf Kieft en Rond is al meer dan 20 jaar actief als betrouwbare aannemer in de omgeving van Nijkerk. Ze voeren kleinschalige en middelgrote bouwprojecten uit in verschillende categorieën, van nieuwbouw tot renovatie. Voordat ze aan een project beginnen, beoordelen ze eerst de haalbaarheid en uitvoerbaarheid ervan. Daarna maken ze een offerte waarin duidelijk staat beschreven wat de werkzaamheden inhouden, wat de kosten zijn en binnen welke termijn het project kan worden uitgevoerd. Kieft en Rond werkt zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Ze zijn een allround bouwbedrijf en kunnen ingeschakeld worden voor allerlei werkzaamheden, van timmerwerk tot stelwerkzaamheden. Ze hebben al vele tevreden klanten, waaronder Renovatie- en Schildersbedrijf Verhoeven. Als u op zoek bent naar een betrouwbaar bouwbedrijf met kwaliteit en vakmanschap, neem dan direct contact op met Kieft en Rond.

Wil je weten wat Kieft en Rond verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kieft en Rond of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kieft en Rond? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kieft en Rond het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Kieft en Rond reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kieft en Rond

Bezoekers bekeken ook