Keurslagerij Steltenpool

Keurslagerij Steltenpool is een Slagerij gelegen aan Westerdorpsstraat 9 in Hoevelaken.

Meer informatie over Keurslagerij Steltenpool in Hoevelaken

Steltenpool Keurslager is trots op hun vee en staat kritisch in het hele proces van boer tot biefstuk. Ze hebben een webshop waar je al hun specialiteiten online kunt bestellen. Daarnaast kun je ook offline winkelen in hun winkel in Hoevelaken. Ze hebben heerlijke lunchgerechten, koken dagelijks 16 verschillende kant-en-klare maaltijden en bieden ook hapjesplanken aan. Vanaf nu berekenen ze een toeslag van €0,05 op bepaalde verpakkingen vanwege het gebruik van Single Use Plastic, maar ze doneren de opbrengst hiervan jaarlijks aan The Ocean Cleanup. Steltenpool Keurslager is gevestigd in Hoevelaken en heeft een moderne winkel waar ze met passie voor ambacht en kwaliteit hun klanten inspireren en verwennen. Ze bieden ook cadeaukaarten aan die bij elke Keurslager in Nederland gekocht en verzilverd kunnen worden. De openingstijden zijn niet vermeld in de tekst.

Wil je weten wat Keurslagerij Steltenpool verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Keurslagerij Steltenpool of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Keurslagerij Steltenpool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Keurslagerij Steltenpool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Keurslagerij Steltenpool reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Keurslagerij Steltenpool

Bezoekers bekeken ook