Keurslager Tim de Gier

Keurslager Tim de Gier is een Slagerij gelegen aan Wheemplein 87 in Nijkerk.

Meer informatie over Keurslager Tim de Gier in Nijkerk

Keurslager Tim de Gier in Nijkerk biedt een breed scala aan verse maaltijden, die eenvoudig online besteld kunnen worden via hun webshop. Het vlees van Tim de Gier is van hoge kwaliteit en hun rookworst is zelfs bekroond met goud door onafhankelijke keurmeesters. Naast verse maaltijden en vleeswaren, bieden ze ook barbecuevlees, belegde broodjes, gourmetproducten, salades en hapjesschalen aan. Tim en zijn team zijn gespecialiseerd in het verzorgen van complete partijen en staan klaar om deskundig advies te geven. De vleeswaren worden grotendeels in hun eigen worstmakerij gemaakt en vers voor de klant afgesneden. Daarnaast hebben ze een grillassortiment met specialiteiten zoals spareribs en gehaktballen, en bieden ze cadeaukaarten aan die zowel gekocht als verzilverd kunnen worden bij elke Keurslager in Nederland.

Wil je weten wat Keurslager Tim de Gier verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Keurslager Tim de Gier of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Keurslager Tim de Gier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Keurslager Tim de Gier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Keurslager Tim de Gier reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Keurslager Tim de Gier

Bezoekers bekeken ook