Kennis en Kunde BV

Kennis en Kunde BV is een IT-consultancy gelegen aan Hogebrinkerweg 19 in Hoevelaken.

Meer informatie over Kennis en Kunde BV in Hoevelaken

Kennis en Kunde BV is een organisatie die gespecialiseerde ICT'ers detacheert voor directe eindklanten. Ze hebben een groot netwerk van ZZP'ers en nichebedrijven en bieden een one stop shopping en No-Cure No-Pay dienstverlening. Ze zoeken naar de best mogelijke kandidaat voor de klant, zowel ZZP'ers als consultants in loondienst bij nichebedrijven. Als de klant een consultant wil inhuren, regelt Kennis en Kunde het contract en de financiële afhandeling. Hun dienstverlening is op basis van No-Cure No-Pay en de facturatie begint pas als de consultants aan het werk zijn. Ze kunnen expertise leveren op verschillende gebieden, zoals programmeur, systeembeheerder en projectmanager. Voor ZZP'ers geldt dat ze hun CV kunnen sturen, maar Kennis en Kunde gaat niet actief op zoek naar passende opdrachten. Als een ZZP'er wel wordt gevonden, begeleidt Kennis en Kunde hen tijdens het hele proces, van de aanvraag tot de detacheringsopdracht. Ze zorgen voor alle papierwerk en betalen de ZZP'er binnen 30 dagen.

Wil je weten wat Kennis en Kunde BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kennis en Kunde BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kennis en Kunde BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kennis en Kunde BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Kennis en Kunde BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kennis en Kunde BV

Bezoekers bekeken ook